Online retraite: de 3 juwelen

Een retraite van 4-7 juni die je thuis kunt doen, voor beginners en mensen met ervaring. We mediteren samen, krijgen ook meditatie instructie, luisteren naar korte presentaties over het boeddhisme toegespitst op deze tijd, en komen samen op zoom om ervaringen te delen en over vragen te praten. ’s Avonds is een podcast met gedichten en muziek, of een poeja (kort ritueel).

Het thema is ‘de drie juwelen’. Dat zijn de Boeddha zelf, als het ideaal van ontwaken dat we allemaal in ons hebben, de Dharma, het innerlijke pad dat we volgen, en de Sangha, de gemeenschap van reisgenoten op dat pad. Dat worden juwelen genoemd, omdat ze het kostbaarste zijn wat er is op het spirituele pad, en ook omdat ze zo mooi schitteren en glanzen. En net als echte juwelen willen ze ook gezien worden en graag af en toe wat opgepoetst!

De retraite is gratis, maar een bijdrage wordt op prijs gesteld, het richtbedrag is €30.

De retraite begint op donderdag 4 juni om 17u, en eindigt zondagmorgen 7 juni om 12u, en wordt geleid door Dayapadma en Silavadin, met een bijdrage van Margot Van Wauwe (voor de podcast met gedichten en muziek).

Voor meer informatie en opgave schrijf of bel Silavadin.

E: Meynardvasen@gmail.com

T: 06-19830991

2 antwoorden op “Online retraite: de 3 juwelen”

  1. Hey ,

    Ik had graag deelgenomen aan de retraite,
    Ik vroeg me af hoe dit in zijn werk gaat online ,
    Groetjes
    Tania

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *