Wie zijn wij?

Triratna
Home » Triratna » Wie zijn wij?

Silavadin

Silavadin

Silavadin (Meynard Vasen) heeft lange tijd gewerkt in de antroposofische zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Hij was ook een tijd docent drama, en heeft weer later filosofie gestudeerd. Hij houdt ervan het boeddhisme met westerse filosofie te vergelijken. Na een verblijf van vier jaar in Vajraloka, Wales, is hij lid geworden van de Triratna Boeddhistische Orde, en heeft hij met hulp van veel mensen de Boeddhawierde in Usquert gebouwd.


Mariëtta

Mariëtta

Mariëtta heeft zich in de afgelopen jaren steeds meer met het boeddhisme verbonden. Sinds kort is ze ‘mitra’ binnen Triratna. Ze werkt als gedragsdeskundige in de gehandicaptenzorg. Ze heeft een aantal jaren in Schotland en daarna in Nieuw Zeeland gewoond. In haar vrije tijd gaat ze samen met Michael op reis.


Michael

Michael

Michael werkt in de gehandicaptenzorg, momenteel als orthopedagoog io. Oorspronkelijk uit Duitsland is hij na omzwervingen door Zuid-Afrika, India, Schotland en Nieuw Zeeland nu in het mooie Usquert terecht gekomen. In zijn vrije tijd gaat hij samen met Mariëtta op reis, en fotografeert hij de prachtigste landschappen. 


Siddhi en Ratna

Siddhi en Ratna

Siddhi en Ratna zijn broer en zus en zijn opgegroeid in de Boeddhawierde. Siddhi is buitengewoon intelligent voor een poes, hij krijgt het kattenluikje open van de verkeerde kant, onderzoekt alles, en je komt hem tegen op onverwachte plaatsen. Ratna zit graag mediterend voor het raam, en houdt ervan net als wij in slaap te vallen aan de voeten van de Boeddha .


Triratna is een boeddhistische beweging die werd opgericht door Sangharakshita (1925-2018).